Üniversiteli İpek, yurt odasında ölü bulundu

KYK kız yurdunda kalan öğrenci yatağında ölü bulundu

Aydın’ın Nazilli ilçesindeki Yüksek Öğretim Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan ve Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi İpek Cillioğlu (25) ,odasında ölü bulundu.

Yurtta görevli temizlik görevlisi, odaya girince İpek Cillioğlu’nun hareketsiz yattığını gördü ve yurt yetkililerine haber verdi.

İhbar üzerine yurda sağlık ekibi ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık görevlilerinin İpek Cillioğlu’nun öldüğü belirledi. Jandarma ekiplerinin odada inceleme yaptıktan sonra İpek Cillioğlu’nun cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kesin ölüm nedeni incelemenin ardından belli olacak.

Olay yerindeki ilk incelemede İpek Cillioğlu’nun vücudunda herhangi kesici ve delici bir alet izine rastlanılmadı. İpek Cillioğlu’nun, epilepsi hastası olduğu ve bir süredir antidepresan kullandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üniversite, İpek Cillioğlu için başsağlığı diledi.

Comments are closed.

Epilepsi nöbeti geçiren birine nasıl müdahale edilmeli? Epilepside ilk yardım
Epilepsi 7 Videoları Epilepsy Action Epilepsy Society İsviçre Epilepsi Birliği Koç Üniversitesi Hastanesi Yeditepe EpilepsiSiz Videoları
Epilepsi nedir
Epilepsinin nedenleri
Nöbet tipleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan doktorlara tepki gösterdi ve sağlık alanındaki yenilikler hakkında bilgi verdi
Epilepsi hastalarının ehliyet almaları için gereken sağlık şartları değiştirildi
İstanbulda hafif ticari aracın durağa dalması sonucu ölü ve yaralılar var
Otobüs şoförü, nöbet geçiren çocuğu sağlık ekiplerine yetiştirmek için zamanla yarıştı
Share This